Bronde haartrend

De haartrend 2014

bronde_haartrendElk jaar komen er weer nieuwe haar trends voorbij, ook dit jaar hebben we weer leuke trends! Zoals de Bronde haarkleur, niet echt blond maar ook niet bruin. Dit komt doordat de aanzet donkerder van kleur is en de lengtes en de punten lichter van kleur zijn. Zo krijg je de perfecte combinatie tussen blond en bruin! Verschillende celebrity’s zijn al gespot met de Bronde haarkleur zoals Blake Lively, Cheryl Cole en Gisele Bundchen.

Bronde haartrend    

De Bronde trend is nog niet zo heel populair in Nederland. Maar in het buitenland is het een hype! Door de geleidelijke overloop van donker naar licht lijkt het een natuurlijke kleur. Heb je van jezelf al een iets donkerdere kleur, dan is dat natuurlijk ideaal. Met de Bronde haartrend wordt er vaak gewerkt met highlights. De bruine basis zorgt voor meer diepte in het haar. Een tikje van goud er doorheen maakt de kleur helemaal af!

Sombre en ombre haartrend

De Sombre trend heb je natuurlijk ook al voorbij zien komen. Het verschil tussen de Bronde en de Sombre is dat de Bronde meer tussen blond en bruin inzit. De Sombre is meer een kleurtechniek. Ook wordt er bij de Sombre meer in de lengtes en punten gekleurd. Het is een subtielere versie van de Ombre. Bij de Ombre haarkleur werd je haar in twee verschillende kleuren gekleurd. Het kon gaan over twee nuances van eenzelfde kleur, die in elkaar overliepen. Maar meestal gaat het om twee uiteenlopende kleuren die met elkaar werden gecombineerd voor een ‘knal’-effect. Denk bijvoorbeeld aan blond en roze, of blond en bruin. De Sombre daarentegen loopt natuurlijk over vanaf de aanzet naar de lengtes en punten. Wil je meer weten over de Sombre haarkleur lees dan de blog over de Sombre haarkleur.

Ga jij ook voor een Bronde kleur of kies je toch liever voor de Sombre het kan allemaal! Ik adviseer je graag welke trend het beste bij jou en je haar past.

bronde haartrend haarkleur