s je haar toe aan een knip behandeling of heb je zin in een heel nieuwe coupe? Perfect Haarstyling aan de rand van het centrum in Gouda is een dames- en herenkapsalon, hier kunt u terecht voor diverse behandelingen.

Wassen Knippen Stylen

Na zorgvuldig overleg over jouw haartype en wensen, wordt je haar gewassen met een shampoo en eventueel conditioner, die past bij jouw haartype. Vervolgens knippen we de coupe, maken we je coupe persoonlijk en volgt een finish met één van de professionele stylingproducten van Matrix of Fudge.

perfect_haarstyling_behandelingen_cropped_2
kapper-gouda-centrum-behandelingen (57)
kapper-gouda-centrum-behandelingen (54)
kapper-gouda-centrum-behandelingen (55)
kapper-gouda-centrum-behandelingen (60)

Wassen Knippen Stylen

Na zorgvuldig overleg over jouw haartype en wensen, wordt je haar gewassen met een shampoo en eventueel conditioner, die past bij jouw haartype. Vervolgens knippen we de coupe, maken we je coupe persoonlijk en volgt een finish met één van de professionele stylingproducten van Matrix of Fudge.

IWassen Knippen Föhnen

Na een goed overleg over je gewenste kapsel en behandeling, wassen we jouw haar met een shampoo en eventueel conditioner, die past bij jouw coupe. Vervolgens knippen we de coupe en zorgen we voor een persoonlijke styling met föhn, stijltang en / of krultang. Door middel van professionele producten van Matrix en of Fudge, die bij je gewenste coupe passen, zorgen we ervoor dat je kapsel mooi in model blijft, zodat je er langere tijd geen omkijken naar hebt.

Wassen Knippen Scheren en- Baarden

Voor alle mannen die zich zelf op ouderwetse scheerbehandeling willen trakteren. Ouderwets is met hete doeken en goede Italiaanse scheerproducten van Proraso en uiteraard het mes glad scheren en/of de baard trimmen. Na enig overleg over jouw wensen, wordt je haar gewassen met shampoo die bij jouw haartype past. Vervolgens knippen we de coupe, maken we je coupe persoonlijk en volgt de scheerbehandeling.  

 

Hair Extensions

Het Hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem. Bij het inzetten wordt geen gebruik gemaakt van hitte, ultra-sound technologie of iets dergelijks. Gemiddeld gaan de extensions een jaar mee. En ze zijn herplaatsbaar. Maak vrijblijvend een advies afspraak voor meer informatie

https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-hair-extentions-1.jpg https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-hair-extentions-2.jpg https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-hair-extentions-3.jpg

https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-haarkleuring-1.jpg  https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-haarkleuring-2.jpg https://www.perfecthaar.nl/wp-content/uploads/2015/04/kapper-gouda-centrum-perfect-haarstyling-haarkleuring-3.jpg

Kleuringen

Er wordt gewerkt met de haarkleuren van Matrix, deze heeft ook een ammonia vrije kleuring. En om te kijken welke kleur er het beste bij u past volgt er eerst een kleuranalyse. Op basis van de analyse en uiteraard uw eigen wensen volgt het advies. Na het aanbrengen van de kleur wordt het haar gewassen met de Biolage producten van Matrix. Daarna eventueel geknipt en naar wens in model gebracht.

Geef een reactie