Boblijn kapsels

De Boblijn

kapper-gouda-centrum-dameskapper-perfect-haarstyling-boblijn0

De boblijn is een klassieker. Vanaf de jaren 20 zijn er verschillende soorten boblijnen ontwikkeld. Of je ‘bob’ nou klassiek, strak of nonchalant is het kan allemaal zo lang de boblijn bij jouw gezicht en je haar past!

 Welke ‘bob’ past bij jou?

Als je lang haar hebt en je wilt het haar gaan afknippen dan kan het kiezen voor een bob soms lastig zijn. Het kiezen voor een ‘bob’ kan soms best wel lastig zijn vooral als je lang haar hebt en je wilt je haar gaan afknippen naar een kortere lengte. Daarvoor kan je het beste naar je gezicht kijken welke vorm en lengte het beste erbij past. Heb je iets fijner haar van jezelf dan heb je minder keuze aan verschillende boblijnen. Dan kan je het beste gaan voor een boblijn met minder lagen zodat je haar er voller uitziet. Heb je van jezelf veel en dik haar dan kan je voor een boblijn met lagen kiezen voor een nonchalante look.

De boblijnen zijn er in verschillende lengtes. De meest voorkomende is op de kaaklijn. Maar de long bob is tegenwoordig een trend. Hoe langer de boblijn hoe smaller je gezicht word hou daar dus rekening mee met het kiezen van de juiste lengte. Je kan er ook voor kiezen om de achterkant van de boblijn korter te maken zodat je haar een beetje opgeknipt is. In vrijwel iedere boblijn kan je een pony of een lok creëren. En zo kan je eindeloos variëren tot de bob die bij jou past!

 De Long Bob

De long bob je ziet het steeds vaker voor bijkomen, ook onder de sterren is dit een veelvoorkomend haarkapsel. Jennifer Aniston , Naomi Campbell, Rihanna en Gwyneth Palthrow en vele andere sterren gingen voor de bob! De lengte van de long bob is niet kort maar ook niet lang waar door je een leuk speel effect kan creëren. De long bobs kun je op verschillende manieren stylen bijvoorbeeld krullen, waves en stijl. De long bob heeft een makkelijke lengte want je kan je haar nog steeds in een staart of een knot.

 

kapper-gouda-centrum-dameskapper-perfect-haarstyling-boblijn