Kinderen knippen

kinderen knippen kinderkapper

Kinderen knippen

(kinderen knippen jongens en meisjes)

Iedere woensdag worden kinderen tot 12 jaar geknipt voor €15,75 (normaal €19,50). Deze actie geldt alleen op woensdag. 

Vermaak voor en tijdens het knippen

Indien u even moet wachten ligt er voor de kinderen wat speelgoed klaar. Waaronder een donald duck en een kleurboek. De ouders krijgen altijd een kopje koffie of thee aangeboden.

Na het knippen

Na het knippen kunnen de meisjes kiezen voor een vlechtje in hun haar, een staartje of iets anders wat ze leuk vinden, en jongens kunnen kiezen voor een stoere gel in hun haar.

Als beloning mogen de kids ook altijd een doosje rozijnen uitzoeken.

Kinderen knippen is soms een uitdaging

Voor sommige kinderen is een bezoek aan de kapper erg spannend, en niet altijd leuk. Het is dan belangrijk dat de knipbeurt soepel en vlot verloopt. Vaak helpt het als ze plaats nemen op schoot bij een ouder. Wilt u zelf iets meenemen als zoethouder dan mag dat. Een gemiddelde behandeling duurt 20 minuten.

kinderkapper kinderen knippen
vlechtje met lint

Bruidsmeisjes

De bruidsmeisjes mogen er natuurlijk ook prachtig uitzien. De nadruk zal met name op de bruid liggen, toch dit neemt niet weg dat de kapsels van de bruidsmeisjes ook hoge ogen mogen gooien. Wij kunnen een passend advies geven, zodat het een mooi totaalplaatje zal worden. Het advies is natuurlijk gratis, De kosten voor de uitvoering in overleg. Voor extra inspiratie kijk eens hier.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Familie van der Palm

    Buiten dat Sophie heel erg vakkundig de koppies van al mijn mannen knipt is het ook altijd erg gezellig en ze heeft heerlijke cappucino!
    Wij gaan nooit meer ergens anders heen!!! Ga zo door, meid!
    Patrcia van der Palm

Reacties zijn gesloten.