Haarkleur is iets persoonlijks, dus het is ook belangrijk dat er veel zorg aan besteed wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden, van het opfrissen van de huidige haarkleur tot een gehele kleurbehandeling met verschillende haarkleuren. We helpen je graag met het kiezen en uitvoeren van uw wensen!

Ook kinderen kunnen bij onze kapperszaak in Gouda natuurlijk terecht. Omdat onze kapsalon klein en knus is, zijn wij ook geschikt voor kinderen die het een beetje spannend vinden om naar de kapper in Gouda te gaan. Daarnaast bieden wij kinderen een extra service: meiden kunnen een mooie vlecht in hun haar laten maken en jongens kunnen kiezen voor een stoere gel of wax. Wilt u met uw kinderen langskomen bij onze kapsalon? Op woensdag hebben wij een speciale kinder knip middag. Hier wordt uw kind voor slechts € 12.50 geknipt en gestyled in plaats van voor € 17.50. Voordat u langskomt, is het wel nodig om eerst een afspraak te maken. Maak direct een afspraak via de website!

.Professionele Haarkleuring bij Perfect Haarstyling

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom je van haarkleur wil veranderen. Eén van de meest voorkomende motivatie voor vrouwen en mannen om hun haar te kleuren is om grijs haar te bedekken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de nieuwste haar(kleur)trends zoals de balayage en zelfs in een grijs tint.En ook om je natuurlijke haarkleur te herstellen nadat je haar ontkleurd of gebleekt is geweest. Weet je niet goed welke nieuwe haarkleur bij je past? Interesse in een haarkleurdiagnose? Neem dan contact op.

Gelukkig lang niet meer zo erg als vroeger, maar haarkleuring en –zeker- ontkleuring hebben altijd een impact op je haar. Het is daarom dat wij de beste haarkleuring producten gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Perfect Haarstyling maakt gebruik van Matrix So Color Beauty & Matrix Ammonia vrije Haarkleuringen. Ook is er de mogelijkheid om je haar extra te beschermen en zelfs herstellen tijdens het kleuren met FIBREplex van Schwartzkopf professionel.

mode kleuren

Over Matrix Haarkleuring

De haarkleuring van Matrix biedt de mooiste resultaten met 100 procent (grijs)dekking en maakt je haar gezond en super glanzend. Maar bovenal zijn de kleuren en mogelijkheden nauwelijks begrensd. Er is van alles mogelijk om de vele kleuren te mixen en op die manier jouw kleur geheel naar jouw persoonlijke wensen te creëren.

Al deze mogelijkheden in haarkleuring maken wel dat je kapper een echte kleurenspecialist moet zijn. Om een specialist in kleuring te blijven volgen wij regelmatig een cursus waardoor wij continu bijscholen, ook volgen wij diverse Matrix workshops waarmee we proberen helemaal op de hoogte te zijn van de laatste innovaties, trends en modekleuren. Je haar en haarkleuring zijn hier in goede handen!

balayage ombre sombre haarkleuring

Geef een reactie