Manon: ‘Zo lang ik mij kan herinneren was ik al bezig met mijn eigen haar’

Hallo. Mijn naam is Manon Wijsman ik ben 27 jaar en werk bij Perfect Haarstyling. Reeds in mijn jeugd was ik altijd al bezig met mijn eigen haar, ook deed ik het haar van vriendinnen. Vandaar dat ik van dit vak mijn beroep heb gemaakt.

Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse kappersacademie in Rotterdam, waar ik mijn diploma voor hairstylist heb behaald. 

Ik hou er van om bezig te zijn met haar. Ook vind ik het fijn om mensen tevreden te maken met een mooi kapsel!

Ik werk drie dagen in de week, namelijk: dinsdag woensdag en zaterdag.

 

 

[


Sophie: ‘Naast het delen van leuke & interessante verhalen is het creëren en vormgeven van het haar het liefste wat ik doe!’

Hallo! Mijn naam is Sophie, 33 jaar oud en ik kom uit Ouderkerk a/d IJssel. Al 12 jaar werk ik met plezier in mijn kapsalon. Ik ben leergierig en belangstellend van aard en dit pas ik graag toe op u als klant. Door het voeren van een goed gesprek, en te luisteren naar uw verhaal probeer ik te begrijpen wie u bent en wat u beweegt. Vanuit deze informatie probeer ik een kapsel te creeën die bij u als persoon past.

In het algemeen vindt ik zorgen en verzorgen erg leuk om te doen. Op een goede kop koffie zal ik dus niet snel bezuinigen laat staan vergeten aan te bieden. En ik vind kinderen knippen erg leuk. Ik ben een liefhebber van de natuur, dieren en lekker eten. En dat laatste sport ik er weer af door te gaan tennissen, bezoek aan de sportschool of hardlopen. Ik werk vijf dagen in de week, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.