Kom langs bij de kapsalon in Gouda

Bij onze kapsalon in Gouda kan echt iedereen terecht voor een knipbeurt of om te verven of te stylen. Wat wilt u met uw haar laten doen? Sinds 2009 staat onze kapsalon en sindsdien hebben wij veel klanten tevreden de deur uit zien lopen. Wij werken met drie kappersstoelen en twee wasbakken, waarvan een met een massagestoel. Ook is een van de wasbakken draaibaar, wat onze kapsalon in Gouda ook toegankelijk maakt voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. Wij geven iedereen persoonlijke aandacht bij onze kapsalon. Daarom hebben wij veel vaste klanten die regelmatig terugkomen. Wilt u ook bij ons langskomen? Maak dan direct een afspraak.

Kapsalon in Gouda voor dames

Voor dames is eigenlijk alles mogelijk in onze kapsalon in Gouda. Onze kappers hebben ruime ervaring met allerlei soorten kapsels. Kort of lang, krullen of stijl haar, het maakt allemaal niets uit. Wilt u een boblijn of een pony? Of wilt u alleen de puntjes van uw lange haar laten knippen? Het kan allemaal.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in extensions. U kunt kiezen voor verschillende kleuren extensions. Echter, wij hebben ze niet standaard op voorraad liggen. We kopen ze namelijk pas in na een adviesgesprek met u. Zo weet u zeker dat u de gewenste extensions krijgt. Als laatste hebben wij ook een service voor bruidskapsels. U kunt bij ons langskomen voor het uitproberen van hét kapsel voor uw huwelijk. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op!

Kapsalon in Gouda voor heren

Naast dames, kunnen ook heren bij onze kapsalon in Gouda terecht. Wij bieden verschillende services aan aan heren, bijvoorbeeld knippen, opscheren, opscheer met schaduweffect, scheerbehandeling, baard trimmen, model knippen en een klassiek herenkapsel. Voor zowel uw baard als uw haar kunt u bij ons dus terecht. Voor heren maken wij gebruik van speciale verzorgingsproducten. Zo gebruiken wij Proraso, die producten heeft op het gebied van baarden en scheerproducten. Ook gebruiken wij producten van Reuzel speciaal voor heren. Wilt u uw haar of uw baard laten verzorgen, knippen of verven? Kom dan langs bij ons in Gouda.

Kapsalon in Gouda voor kinderen

Ook kinderen kunnen bij onze kapperszaak in Gouda natuurlijk terecht. Omdat onze kapsalon klein en knus is, zijn wij ook geschikt voor kinderen die het een beetje spannend vinden om naar de kapper in Gouda te gaan. Daarnaast bieden wij kinderen een extra service: meiden kunnen een mooie vlecht in hun haar laten maken en jongens kunnen kiezen voor een stoere gel of wax. Wilt u met uw kinderen langskomen bij onze kapsalon? Op woensdag hebben wij een speciale kinder knip middag. Hier wordt uw kind voor slechts € 12.50 geknipt en gestyled in plaats van voor € 17.50. Voordat u langskomt, is het wel nodig om eerst een afspraak te maken. Maak direct een afspraak via de website!