Voor een kapperszaak in Gouda kunt u bij Perfect Haarstyling terecht

Bent u nog op zoek naar een kapperszaak in Gouda waar u terecht kunt om te knippen, te stylen of te verven? Perfect Haarstyling kan u hiermee van dienst zijn. Wij zijn een kapperszaak in Gouda die al sinds 2009 geopend is. Hierdoor hebben wij heel veel ervaring opgedaan. Wij bevinden ons vlakbij de wij Korte Akkeren, wat betekent dat u ons gemakkelijk kunt bereiken met de auto, de fiets en te voet. Wij zijn een echte gezinskapper. Dit houdt in dat zowel mannen, vrouwen en kinderen door ons geknipt kunnen worden, desnoods zelfs tegelijk. Ideaal toch? Wij horen graag van u als u langs wilt komen.

Kapperszaak Gouda: voor knippen, verven en stylen

Bij onze kapperszaak in Gouda kunt u terecht voor alles wat u met uw haar wilt laten doen. Wilt u gewoon de puntjes van uw haar laten knippen? Dat is zeker mogelijk. Of wilt u liever uw haar in een compleet ander model laten knippen? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Als u uw haar in een andere kleur wilt verven, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. En wist u al dat wij ook extensions aanbieden? Bij ons kunt u na een adviesgesprek kiezen voor bepaalde extensions, die wij dan voor u bestellen en bevestigen. Wilt u dit ook? Lees dan verder!

Bruidskapsels van Perfect Haarstyling

Een bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. Daarom wilt u er natuurlijk ook fantastisch uitzien. Bij onze kapperszaak in Gouda kunt u als eerste een proefkapsel en proefmake-up laten aanbrengen. Dit kunt u samen met de bruidsmeisjes doen. Bent u tevreden? Dan komen wij uw haar ook doen op de bruiloft zelf, aan huis of in de salon. En, bedenkt u zich: niets is te gek. Tiara’s, linten, verse bloemen, parels, een haarketting of een haarkam, het kan allemaal. Wilt u uw haar laten doen op uw bruiloft? Neem dan contact met ons op!

Voordat u langskomt, is het van belang een afspraak te maken bij onze kapsalon in Gouda. Onze kappers in Gouda houden graag een plekje voor u vrij. Geeft u ook vooral van tevoren aan waarvoor u langskomt, zodat wij voldoende tijd voor u vrijhouden. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar ervaren kappers die gebruik maken van professionele producten. Wij kunnen alles voor uw haar betekenen, zolang u maar precies aangeeft wat u hebben wilt. Wilt u liever advies over hoe uw haar het beste tot zijn recht komt? Ook dat geven wij u graag. Wilt u langskomen bij onze kapper in Gouda? Maak dan direct een afspraak!