Perfect Haarstyling: dé kapper in Gouda

Bij onze kapper in Gouda kunt u terecht om uw haren te laten knippen. Wij knippen zowel dames, heren en kinderen. Dit maakt ons een echte gezinskapper! Sinds 2009 bestaat onze kapper in Gouda, waar wij met twee medewerkers uw haar onder handen nemen. Doordat er slechts twee mensen bij Perfect Haarstyling werken, wordt een persoonlijke sfeer gecreëerd. De inrichting, die landelijk en huiselijk is, draagt hier ook aan bij. Wij hebben drie kappersstoelen en twee wasbakken, waarvan een met een massagestoel. Zo kunt u ook met uw hele gezin tegelijk terecht. Wilt u bij ons langskomen om te knippen of te verven? Neem dan contact met ons op!

De kapper in Gouda voor iedereen

Bij onze kapper in Gouda is iedereen welkom. Zo is een van de wasbakken die wij gebruiken draaibaar, waardoor het ook voor mensen die slecht ter been zijn mogelijk is om bij ons langs te komen. Verder zijn wij een kleine kapsalon, wat betekent dat wij een fijne plek zijn om heen te gaan voor kinderen die het een beetje spannend vinden. Op woensdag hebben wij ook speciaal voor kinderen een kinder knip middag. Hier krijgt u ook nog eens €5 korting. Sowieso geven wij iedereen persoonlijke aandacht, zodat het mooiste resultaat behaald wordt. Wilt u dit ook? Wij horen het graag!

Kapper gouda

Wat wij u aanbieden

Bij onze kapsalon in Gouda kunt u profiteren van verschillende services. Hieronder staat beschreven waarvoor u bij ons terecht kunt:

Voor dames:

Voor heren:

Afspraak maken? Neem contact op

Wilt u naar een kapper in Gouda gaan? Kom dan langs bij Perfect Haarstyling. Bij ons kunt u makkelijk parkeren, dus u kunt ook met de auto bij onze kapperszaak in Gouda langskomen. Daarnaast werken wij met verschillende goede merken, waarmee wij uw haar goed kunnen verzorgen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Matrix, Fudge styling, Maria Nila, Schwarzkopf Fibreplex. Speciaal voor heren hebben wij ook Proraso en Reuzel en voor extensions maken wij gebruik van Socap, Balmain, en Hotheads Hairwear. Wilt u langskomen bij onze kapper in Gouda? Bel ons dan op of maak een afspraak via de website. Wij horen graag van u!