FIBREplex

Haarschade is verleden tijd met FIBREplex

FIBREplex, 1 ingrediënt dat alles veranderd!

Heeft u beschadigd haar? Dan is er FIBREplex! Verschillende chemische behandelingen zoals kleuren, blonderen en permanenten en ook thermische behandelingen zoals föhnen en het gebruik van een stijltang kunnen het haar blijvend beschadigen. Het haar raakt ernstig verzwakt haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten, het haar wordt futloos en voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat de zwavelbruggen in het haar worden verbroken tijdens deze behandelingen. De zwavelbruggen in je haar bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker. FIBREplex beschermt en verzorgt bij kleuren en ontkleuren tot 94% minder haarbreuk ten opzichten van een zelfde kleur of blondeer behandeling zonder het gebruik van dit bijzondere ingrediënt.

HOE WERKT HET?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. Beschermt de verbindingen en vernieuwd de gebroken zwavelbruggen in het haar.

Stap No.1 wordt door mij toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door mij aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nog sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Wilt u meer weten over de service behandelingen en akties?


Hoe Fibreplex is ontstaan

Deze nieuwe technologie is begonnen met Olaplex. En Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Grote Hollywood sterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren.

Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor alle kleurspecialisten” en heeft ’terecht’ de award voor meest innovatieve beautyproduct verdiend. Aan dit product hangt vanwege deze mooie titels een behoorlijk prijskaartje, en omdat celebs als Jennifer Lopez nou eenmaal niet in mijn klantenbestand voorkomen heb ik hier en daar wat andere merken uitgeprobeerd. De doorbraak van Olaplex heeft andere grote professionele kappersmerken aangespoord om een soort gelijk product te ontwikkelen en diegene die dat naar mijn mening het beste heeft gedaan is FIBREplex!

fibreplex