0182 - 58 3111

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Om open te mogen blijven is iedere kapper verplicht zich te houden aan het hygiëne-protocol.

Zo ziet een bezoek aan de kapper eruit.

Bij binnenkomst staat er desinfectiemiddel om uw handen mee te wassen. U wordt verzocht zelf uw jas op te hangen. Vanaf 1 december is het verplicht voor iedereen boven de 13 jaar een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Een bezoek aan een kapsalon valt hier ook onder. Heeft u er geen één bij u, of bent u het vergeten? Dan hebben wij er wel één voor u.

Wij ontsmetten na iedere behandeling de deurklink, kapstok, ons gereedschap, materialen, föhn, stoel, kaptafel en pinautomaat. We gebruiken bij iedere klant een schoon kapkleed. Er staat op de balie een doorzichtig spatscherm.

Voor de klanten en andere aanwezigen in de salon:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.
 • Kom alleen naar de salon.
 • Was direct bij binnenkomst in de salon je handen.
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

Voordat u de kapsalon mag bezoeken dient u alle onderstaande vragen met nee te kunnen beantwoorden. Indien dit niet het geval is willen wij een nieuwe afspraak met u maken waaraan geen extra kosten verbonden zullen zijn.

 1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Filmpje veilig naar de kapper, dat doe je zo!