0182 - 58 3111

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Om open te mogen blijven is iedere kapper verplicht zich te houden aan het hygiëne-protocol.

Zo ziet een bezoek aan de kapper eruit.

Bij binnenkomst staat er desinfectiemiddel om uw handen mee te wassen. U wordt verzocht zelf uw jas op te hangen. Als u het haar niet wil laten wassen werken zullen wij uw haren verzorgen met handschoenen aan. Wij dragen mondkapjes wat overigens niet verplicht is maar we doen het wel. Dit wordt overigens niet verwacht van u. Wij werken niet tegelijkertijd maar in shifts. Er zal dus maar één kapster werkzaam zijn. Waardoor er slechts één klant in de salon aanwezig zal zijn. Toch bestaat er een kans dat u een andere klant tegenkomt, houdt u dan afstand of luister naar de aanwijzingen van de kapsters. Wilt u wat drinken? Dit kan, wij hebben geen vaatwasmachine waardoor we het moeten schenken in wegwerpbekertjes. Wij ontsmetten na iedere behandeling de deurklink, kapstok, ons gereedschap, materialen, föhn, stoel, kaptafel en pinautomaat. We gebruiken bij iedere klant een schoon kapkleed. Er staat op de balie een doorzichtig spatscherm.

Voor de klanten en andere aanwezigen in de salon:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, voor de salon en in de salon.
 • Kom alleen naar de salon.
 • Was direct bij binnenkomst in de salon je handen.
 • Het dragen van een medisch mondkapje is volgens overheidsbesluit niet verplicht.
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel).
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
 • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

Intake gesprek:

Een dag voordat u de kapsalon bezoekt ontvangt u een vragenlijst. De vragenlijst sturen wij naar het door u opgegeven e-mail adres.

Voordat u de kapsalon mag bezoeken dient u alle onderstaande vragen met nee te kunnen beantwoorden. Indien dit niet het geval is willen wij een nieuwe afspraak met u maken waaraan geen extra kosten verbonden zullen zijn.

 1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Als u de vragenlijst niet heeft ontvangen zullen wij u bellen op de dag van uw afspraak om deze vragen even met u door te nemen.

Filmpje veilig naar de kapper, dat doe je zo!