0182 - 58 3111

Click & Collect Perfect Haarstyling

Winkeliers mogen verkopen via click & collect, maar wat houdt dat in?

Click & collect is een term waarmee bedoeld wordt dat klanten spullen die zij online bestellen in de winkel kunnen afhalen.

Hoe werkt click & collect?

Rutte heeft duidelijk gemaakt dat klanten de winkel absoluut niet mogen betreden. Alles wat klanten online of telefonisch bestellen moet buiten worden afgegeven door een werknemer. Waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden moet worden met 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje bij afhalen is ook verplicht.

Fun shoppen

De producten die iemand bestelt mag u niet direct af halen. Tussen het bestellen en afhalen moet minstens 4 uur zitten, benadrukt Rutte. Dat om zogenoemd funshoppen tegen te gaan. Met funshoppen bedoelt hij het winkelen zoals we dat voor corona gewend zijn; door de stad struinen en in verschillende winkels een kijkje nemen.

Ook het tijdslot waarbinnen mensen hun gekochte spullen moeten ophalen moet funshoppen tegengaan. Als u de bestelling online plaatst dan kunt u zelf een tijd bepalen om het op te halen. Als u telefonisch een bestelling plaatst dan stelt u een tijd voor waarna wij kijken of dat conform de regels mogelijk is.

webshop

Producten bestellen

In onze webshop kunt u ook geschenken kopen of zelf samenstellen. Kado bonnen haar en andere verzorgende producten bestellen….

Webshop