Algemene voorwaarden

Perfect Haarstyling hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van klanten en partners.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen.

Gebruik gegevens

De verzamelde gegevens zullen gebruikt worden om onze klanten en partners te benaderen:
* over belangrijke ontwikkelingen binnen knip en kleurbehandelingen;
* over nieuwe producten en diensten van Perfect Haarstyling;
* over commerciële aanbiedingen;
* voor marktonderzoek.

oPSLAG GEGEVENS

De verzamelde gegevens die wij via mailing, contactformulier en telefonisch aan ons verspreid worden tijdelijke opgeslagen en voor twee jaar bewaard. De gegevens die u vrijgeeft aan Treatwell (ons online boekingsplatform) worden streng beveiligd door het systeem van Treatwell. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt. 

GEGEVENS WIJZIGEN

In de e-mail nieuwsbrief en andere mailings staat een link waarmee u uzelf kunt afmelden voor de email communicatie vanuit Perfect Haarstyling. Ook kunt u via ‘profiel wijzigen’ uw persoonsgegevens aanpassen. U heeft ten allen tijde het recht op inzicht in uw gegevens. Op verzoek zal Perfect Haarstyling u uit zijn bestand halen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen.

CONTACT

Heeft u vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Raam 65
2801 VJ Gouda
perfectha@perfecthaar.nl

Mocht u overige vragen hebben kunt u mailen naar info@perfecthaar.nl

WIJZIGEN VAN DIT PRIVACYBELEID

Perfect Haarstyling houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 02-01-2023